50. heti jóga torna menetrend

Kedves Vendégeim!

Közeleg az év vége, hamarosan itt a Karácsony és egyben a Jóga & Torna téli szünet kezdete. Gyertek el minél több jóga órára (jóga torna vagy funkcionális jóga) a következő két hétben, hogy lelazultan, kisimultan várjátok az ünnepeket és utána januárban könnyen felvegyétek a fonalat.

Az 50. héten (december 11. és 17. között) már van egy kis variálás a jóga torna, funkcionális jóga és gerinctorna menetrendben.Bakonycsernyei jóga hírek

Ezen a héten csütörtökön ELMARAD mindkét délutáni jóga Bakonycsernyén: a laza, átmozgató gerinctorna és a funkcionális jóga is.

Ha már Bakonycsernye jóga: december 21-én csütörtökön egy összevont óra lesz a nagy karácsonyi közös jógázás Bakonycsernyén. Könnyebb, lazítósabb átmozgatás lesz, mindkét csoport igényeit és határait szem előtt tartva, nyugodtan jöhettek! A tervezett kezdés 17 óra, hogy mindenki odaérjen. Már most elkezdhettek bejelentkezni, hogy lássuk, mennyien leszünk. Gyertek el, mert utána csak január közepétől indulunk újra – ha programotok van, szervezzétek oda, jöhet az egész család! 🙂

 


Funkcionális jóga Székesfehérvár:
közvélemény kutatásDecember 23-án szombaton részemről nincs akadálya, ha jönnétek, szeretettel várlak titeket reggel 8-kor funkcionális jógázni Székesfehérváron a Tornáriumban. Légyszíves gondoljátok át és írjatok, szerintem ne hagyjuk ki a nagy evések előtti utolsó átmozgatási lehetőséget, no meg a lelazulás sem fog ártani addigra itt az év végi munkahely-vásárlás-készülődés őrületben, hogy tényleg pozitívan fussunk neki az ünnepeknek 🙂Utána 2017. utolsó hetében és 2018. első hetében téli szünetet tartok, azaz nem lesznek óráim.Székesfehérvár, Bakonycsernye, bodajk: jóga bérlet akció!


Akciós jóga bérletek elérhetőek a székesfehérvári jóga, a bakonycsernyei jóga és a bodajki jóga csoportnak is!

A fergeteges decemberi jóga bérlet akcióról itt olvashatsz: http://jogatorna.hu/decemberi-joga-berlet-akcio/
Ha kérdésed van, írj, hívj nyugodtan!

 
…és akkor az órarend:


december 11. hétfő
16:30 jóga torna Székesfehérvár Tornárium (Deák F. u. 13.)
18:00 jóga torna Székesfehérvár Tornárium (Deák F. u. 13.)
20:00 funkcionális jóga Bodajk Tóparti Tanoda (Tópart u. 9.)

december 13. szerda
19:30 funkcionális jóga Székesfehérvár Tornárium (Deák F. u. 13.)

december 14. csütörtök
6:30 jóga torna Székesfehérvár Tornárium (Deák F. u. 13.)
8:00 jóga torna Székesfehérvár Tornárium (Deák F. u. 13.)

december 16. szombat
8:00 funkcionális jóga Székesfehérvár Tornárium (Deák F. u. 13.)


Ha jönnél, kérlek jelezz vissza, köszönöm!
Ha szívesen jársz az óráimra, oszd meg ezt másokkal is: írj véleményt a facebook.com/jogatorna oldalon!
Köszönöm a figyelmet, minden jókat!
Gábor