A hangulati tényező

Egy kerek gyakorlásnak több szempontnak kell megfelelnie.

Amellett, hogy a résztvevők céljait támogatja és szakmailag korrekt, fontos a támogató közeg, a jó hangulat is. Sokkal könnyebb fejlődnöd, ha szereted, amit csinálsz; ha jó a társaság és emiatt (is) szívesen mész az órákra; ha motiváljátok, motiváljuk egymást.

Ezek az összetevők külön-külön nem igazán működnek. Nyilvánvalóan csak a hangulattól nem lesz fejlődés, de lehetsz te szakmailag akármilyen penge, ha nem tud érvényesülni, mert “melletted bimbójában hervad el minden virág” (Váratlan utazás S01 E11) 😀

A célom, hogy ne csak egyszerűen jógázzunk, tornázzunk, hanem közösségként, egyfajta egészség klubként támogassuk egymást. Mindenkinek könnyebb, ha közösen küzdhetünk az egyéni céljainkért.

Köszönöm, hogy partnerek vagytok ebben és örülök, ha segíthetek! 🙏❤️


“Köszönöm a mai jógát, tényleg jutalom volt a hétvégére! Hiányzott már! 😊

“UUh, irtó nehezen vettem rá magam a mai gyakorlásra (…) de aztán valahogy csak sikerült erőt gyűjtenem és nekikezdtem …és ha már nekikezdtem, az egyik mozdulat hozta a másikat és teljesen elszállt a fáradságom, amivel nekiindultam. Nagyon jólesett és igazán sajnáltam volna, ha kihagytam volna a mai gyakorlást. 😊 Köszönöm!”

“Oh hát én is ilyen órákat szeretnék majd tartani. Sokszor merül fel bennem kérdésként, hogy képes vagyok-e rá, hogy ezt valaha oktassam, de én a mai órád után újabb löketet kaptam! Ezt szeretném és így! 😊 Köszi!”

“Szuper volt a tegnapi “élő show”, pont jó, nem volt nehéz, de azért volt benne pár kihívás is, a Nagy Visszatérésnek tökéletes volt 😊

“Köszönöm a tegnapi gyakorlást! Igen jól esett, el is fáradtam. Konstatáltam, hogy helyenként nagyon le vagyok tapadva. A problémás bal oldalam nehezen nyúlik, úgyhogy szorgosan fogok veletek gyakorolni, hogy ez fellazuljon. Köszönöm szépen! Várom a mai alkalmat is!”


📷 Egyértelmű, hogy a “zsák a foltját” érvényes vendég-oktató viszonylatban is 🙂 Azért választottam ezeket a farsangi jelmezes fotókat illusztrációnak, mert szerintem nagyon jól érzékeltetik, hogy milyen a viszonyunk, milyen a hangulat és ugye általában még jelmez sem kell hozzá 😉 és ezúton is köszönöm, hogy partnerek voltatok még egy ilyen farsangi jelmezes gyakorlásban is 🤩🥳😘