A JÓISTEN ABLAKAI

“Miért tűnt el a lassúság öröme? Hol vannak a hajdani ődöngők? Hol vannak a népdalok semmittevő hősei , a vándorlegények, akik malomról malomra járnak és a csillagos ég alatt alszanak? Eltűntek volna a mezei ösvényekkel, a rétekkel, a tisztásokkal, a természettel együtt? Egy cseh mondás szép hasonlattal határozza meg édes semmittevésünket: nézegetik a Jóisten ablakait. Aki a Jóisten ablakait nézegeti, az nem unatkozik, az boldog.”

Milan Kundera: Lassúság


Hétfőtől péntekig (azaz augusztus 10-től 16-ig) még egy kicsit nézegetem a Jóisten ablakait 🧐😊

Ezalatt sem maradtok gyakorlás nélkül, hiszen az online órák (ismétlései) elérhetőek lesznek a szokásos kedd-csütörtök-pénteki időpontokban (a hétfői bakonycsernyei és bodajki, illetve a szerdai székesfehérvári órák ezen a héten elmaradnak).

A hétvégén viszont két különleges varázshelyszínen is együtt jógázhatunk:

Szombaton 11 órától Fehérvárcsurgón a Károlyi kastélyban lesz egy 60 perces gyakorlás. Az időjárástól függően vagy bent a kastélyban gyakorolunk, vagy a kastély gyönyörű parkjában.

Vasárnap reggel pedig vár minket a Balaton-part, ami ma is hozta a szokásos hangulatát. 8-kor még pont kellemes az idő és a strandolók is inkább csak 9 körül kezdenek el gyülekezni, úgyhogy minden adott egy különleges napindító jógázáshoz. Ma a víz is nagyon szép tiszta és hűsítő volt Szabadifürdőnél, ha esetleg összekötnéd a kellemeset a kellemessel 😎 Ha érdekel ez a lehetőség, kérlek mindenképpen üzenj: info@jogatorna.hu

Köszönöm a figyelmet és minden jókat!