COVID-19: szigorítások a vírus miatt

Kedves Vendégeim!

A ma bejelentett szigorítások alapján sajnos szüneteltetnünk kell a személyes közös gyakorlásainkat, ezért az “élő” óráim mától a korlátozások visszavonásáig elmaradnak.

Mivel a mozgás nagyon fontos az immunrendszerünk erősítéséhez, ezért azt javaslom, hogy a megváltott bérleteitekkel vegyetek részt az online óráimon.

Az online órák kedden, csütörtökön és pénteken kerülnek fel YouTube-ra 18 óra előtt valamivel és 24 órán át visszanézhetőek (sőt, a pénteki órát általában egész hétvégén fent hagyom).


A keddi gyakorlás egy erősebb, tornásabb, dinamikusabb óra.

A csütörtöki közepes intenzitású, több klasszikus jóga elemmel.

A pénteki egy lazább, nyújtózkodósabb átmozgatás.

Természetesen fel is függeszthetitek a bérletet, ezesetben akkor indul újra a lejárati ideje, amikor megint együtt jógázhatunk.

Hangsúlyozom, fontos lenne, hogy a kényszerszünetben is mozogjatok. Szerintem tegyetek egy próbát az online adással még akkor is, ha idegenkedtek tőle. Kiteszitek tévére, ott látszik minden, de mondok is mindent részletesen, plusz veletek tornázom, azaz ha valami nem világos, megállítod, visszanézed és megismételed a gyakorlatot – sima ügy!

Ha bármi kérdésetek lenne, írjatok nyugodtan!

Vigyázzatok magatokra! Ne idegeskedjetek, azzal csak gyengítitek az immunrendszereteket. Kitartás és gyertek az online órákra, szeretettel várunk titeket négylábú mesteremmel 🙂

Minden jókat!