Digitális nomád

Azokat hívják így, akiknek a munkája nem helyhez kötött, bárhonnan végezhető, akár a világban utazgatva is, az internet segítségével.

Bár ez nem mindig olyan romantikus, mint ahogy elsőre hangzik, a szabadságvágyó neohippi énem azért szeret el-elmélázni rajta, hogy milyen lehet így élni. Persze jól kiszínezem azt, ami amúgy is szép benne, miközben kihagyom a kényelmetlen részleteket, ahogy kell 🙂

Mindenesetre a nyári szünet alatt akadtak olyan pillanatok, amikor könnyebb volt ez a szerepjáték. Például amikor kirándulás közben kitaláltuk, hogy hú de jó ez a hely, mi lenne, ha felvennénk itt egy gyakorlós videót!

Apropó videó! Új videóval bővült a Facebook-os Jóga & Torna Klub, mégpedig egy kerti gyakorlással egyenesen Balatonszabadiból! A videó egy 60 perces fiiinom jóga torna, ezúttal relax nélkül, de ha szeretnél relaxálni, indíts el egyet a gyakorlás után a videótárból! Az órát James mesterrel vezetjük, nyilván 🙂

Ha érdekel a klub tagság, kattints az alábbi képre és olvasd el a tájékoztatót!

A következő pillanat, amikor beugrott a videózás lehetősége, a fehérvárcsurgói Károlyi Kastély parkjában volt, ahol a hotel (és étterem) szervezésében jógáztunk.

Bár az időjárás előrejelzés vihart ígért, végül napsütés (és hűsítő szellő) várt minket, ezért a parkban tornáztunk egy tisztáson a fák árnyékában. Na nem mintha annyira duzzogtunk volna, ha a kastély egyik impozáns termével “lettünk volna kénytelenek beérni” 😉 de a kastély-jóga kipróbálására még akad pár évszak, most mozogjunk a szabadban, ha egy mód van rá!

Lenyűgöző a kastély parkja! Alapból is, de ráadásul patent módon karban is tartják. Biztos, hogy készül majd itt is videó, főleg, hogy az engedélyt is megkaptam rá, amiért nagyon hálás vagyok, köszönöm! Ami pedig a gyakorlást illeti, még biztosan visszatérünk!