Jóga Bodajkon: januártól péntekenként is!

Kedves Bodajkiak és Bodajk környékiek:

JANUÁRTÓL PÉNTEKENKÉNT JÓGA BODAJKON!

Január 12. péntektől a szokásos hétfő este 8-as jóga torna mellett új időpontban is lesz jóga Bodajkon:

minden pénteken 19:30-tól

együtt tornázhatunk a Tóparti Tanodában.

Ha regeneráló mozgást keresel – akár kezdőként, akár más sport mellé kiegészítésnek – és szívesen tanulnál az egészséges mozgásról, a tested működéséről, szeretettel várlak az óráimon!


Helyszín: Tóparti Tanoda, Bodajk, Tópart u. 9.

Időpont: hétfő 20:00 | péntek 19:30

Időtartam: 1 óra 20 perc

Ár: 1200 Ft


MÉGIS MIÉRT MOZOGJAK?

MIÉRT TORNÁZZAK?

A mai világban testünk igényei háttérbe szorultak. Pedig ha nem mozgatod át magad rendszeresen és módszeresen, könnyen berozsdásodsz és jönnek a bajok.

Előzd meg a hátfájás kialakulását, vagy szabadulj meg tőle örökre!

Sosem késő elkezdeni, a test idősebb korban is alkalmazkodik. De ezt csak az tapasztalhatja meg, aki mozog, tesz magáért.

Ráadásul a rendszeres mozgás energiát ad: a többi feladatodra is egyre több jut belőle. Plusz a stressztől – oly sok betegség forrásától – is megszabadulsz.

Mindezt jó hangulatban, jó társaságban, egymást segítve, közösen küzdve az egyéni céljainkért – kelle ennél több?MIÉRT PONT JÓGA TORNA?

Ez a jóga alapú egészségmegőrző torna kimondottan a modern életmód káros hatásainak ellensúlyozására szolgál, a mai nyugati emberre alakítva. Sokat ülünk, sokat és össze-vissza eszünk, sokat stresszelünk.

Jóga tornán összeszedheted magad, testileg-lelkileg, hogy  újra jól érezd magad a bőrödben. Nyújtózkodunk, kimozgatunk, erősítünk, nyújtunk, és azt is elmondom, mit miért csinálunk, hogy szívesebben gyakorolj.

Ha pedig közben sikerül egy kis pozitív gondolkodást, jókedvet is csempésznem az életedbe – amire, úgy gondolom, különösen nagy szükség van manapság – ugyan mi mást is kívánhatnék?


Helyszín: Tóparti Tanoda, Bodajk, Tópart u. 9.

Időpont: hétfő 20:00 | péntek 19:30

Időtartam: 1 óra 20 perc

Ár: 1200 Ft

GYERE EL, PRÓBÁLD KI, SZERETETTEL VÁRUNK!