Jóga & Torna hírek

  • Sérvtorna műhely: MEGTELT!
  • Órarendi változások
  • Hamarosan új tanfolyam indul!

SÉRVTORNA MŰHELY: MEGTELT!

Köszönöm az érdeklődést és a jelentkezéseket! Igazából még meg sem hirdettem, máris betelt a létszám: köszönöm, hogy érdekel a tested működése és aktívan teszel a megóvásáért!

Ha érdekel a program, csak ez az alkalom pont nem stimmelt bele a terveidbe, jó hírem van: hamarosan  megismételjük! Ha nem szeretnél lemaradni, már most jelezd a részvételi szándékod és akár még az időpont kiválasztásában is részt vehetsz!

Program:
– mi az a gerincsérv (porckorongsérv)
– mitől alakulhat ki, mivel előzheted meg
– ha már kialakult, mit tehetsz ellene
– nem tudod, van-e sérved, de hátfájós vagy: hogyan szabadulj meg tőle
– mikor kell műtét, mikor elég a torna
– mit és hogyan tornázhatsz, sőt: tornázz – konkrét sorozat otthoni gyakorláshoz
– tanácsok a hétköznapokra: mit kerülj, min változtass, mit csinálj sűrűbben

Elmesélem közérthetően, hogy hol tart ma a tudomány a gerincsérvvel kapcsolatban – lehet, hogy azt hiszed, hogy te már mindent hallottál a témában, de van egy elég új elmélet, amit érdemes megismerned. A gyakorlatokkal kapcsolatban pedig elmondom a hogyanokat és a miérteket, hogy ne csak másold, hanem értsd is, amit csinálsz.

Nyugodtan hozhatsz rokonokat, barátokat, ismerősöket, munkatársakat, akik még nem ismerték fel a megelőzés fontosságát, vagy akár már küzdenek is panaszokkal, de még nem fáj eléggé a cselekvéshez.

Helyszín: Tornárium, Székesfehérvár, Deák F. u. 13.
Részvételi díj: 5000 Ft

Ha érdekel, írj: info@jogatorna.hu


ÓRARENDI VÁLTOZÁSOK

Bakonycsernyén szeptembertől péntekenként gyakorolunk, a kezdés 18:30. Aki hallja, adja át, hogy azokhoz is eljusson, akik nem interneteznek, illetve nem voltak ott a legutóbbi gyakorláson.

Bodajkon mostantól hétfőnként 19 órától leszünk. Az első alkalom tehát szeptember 3. hétfő 19 óra – szintén aki hallja, adja át, köszönöm!

Székesfehérváron szeptember 3-tól a hétfői 18 órás Jóga & Torna helyett Pencz Andi vár titeket sok szeretettel és remek gyakorlatokkal.

Székesfehérváron hamarosan egy új óratípus is elindul, amit funkcionális jóga helyett már inkább hívhatunk funkcionális edzésnek. Ezen az órán végigveszünk minden alapvető emberi mozgást, ugyanúgy fókuszban a helyes, egészséges mozgásminták gyakorlásával, mint funkcionális jógán, csak eggyel intenzívebb, pörgősebb formában, eszközökkel, gumiszalag, TRX, s mi szem-szájnak ingere 🙂 Ha keresed a kihívást, szeretettel várlak! A tervezett időpont szerdánként 18 óra – így, ha igényled a hosszabb levezetést a pörgés után, akár még be tudsz csatlakozni az esti funkcionális jógára.

 


… és még valami készül Székesfehérváron:

HAMAROSAN ÚJ TANFOLYAM INDUL

Tanulj a tested működéséről, mert ez az egy van belőle!

Mozogj, lélegezz, élj okosan!

Miről lesz szó? Többek között:

 Hogyan úszd meg a ma már sajnos népbetegségnek számító ízületi fájdalmakat, a derékfájást, a hátfájást, a nyakfájást, a fejfájást…

 Legyél lazább, erősebb, mozgékonyabb, mindezt kiegyensúlyozottan és egészségesen!

 Apropó egyensúly: tanulj meg lazítani, testileg-lelkileg, és főleg egészségesen! Felejtsd el a tüneti kezelést, inkább találd meg az okokat és változtass, de addig is indítsd be a szervezeted öngyógyító folyamatait.

 Ha már egyszer elkerülni lehetetlen, tanuld meg kezelni, sőt, hasznodra fordítani(!) a stresszt!

 Tanulj meg lélegezni, életbevágóan fontos, hm? Sőt, szabadulj meg az asztmától, az orrdugulástól, ébredj frissebben, javítsd a teljesítményed – mindezt bogyók és orrspray nélkül!

 Étkezésről alapfokon – komplex műfaj, de mégis: mi az, amit mindenképpen és alapból és azonnal megtehetsz, hogy segítsd az emésztésed, ami sokak szerint minden betegség melegágya…

 Növeld az energiaszinted, az aktivitásod, a vitalitásod! Pallérozd az elméd és lassítsd az öregedési folyamatokat!

A 10 alkalmas “Okos mozgás” minitanfolyam minden foglalkozásán egyaránt lesz elmélet és gyakorlat, azaz előadás és mozgás, légzőgyakorlatok és megtanulunk ellazulni is – hiszen abban vagy jó, amit gyakorolsz, hm?

Hamarosan jövök a részletekkel, addig is, ha felkeltette az érdeklődésed, írj, hogy semmiképpen se maradj le róla! E-mail: info@jogatorna.hu