Jóga & Torna Klub

Ezt a zárt, privát Facebook csoportot elsősorban a vendégeimnek hoztam létre, illetve azoknak a vendégeimnek, tanítványaimnak, akikkel nem áll módunkban annyiszor személyesen együtt gyakorolni, mint szeretnénk.

A célom, hogy ebben a csoportban – mintegy az órák mellékleteként – bónusz anyagokat osszak meg veletek.


Miket találsz itt?

Tematikus gyakorló videókat, illetve a hozzájuk kapcsolódó leírásokat (hogy úgy mondjam: a használati utasítást), külön oktató videókat a gyakorlatokhoz, cikkeket és egyéb hasznos tudnivalók folyamatosan bővülő tárát.


Miért pont egy zárt csoportban?

Mert elsősorban azzal szeretném megosztani a videókat (és minden egyebet) akivel élőben is gyakoroltam már, akinek személyesen is megmutattam, elmagyaráztam a tudnivalókat. Akinek már van tapasztalata, hogy mit hogyan kell csinálni és nem a monitoron keresztül találkozik először ezekkel a gyakorlatokkal.

Hogy miért? Mert a videó nem interaktív. Nem látom, hogy mit csinálsz – lehet, hogy azt hiszed, hogy azt, ami a képen van, de egyáltalán nem biztos… Nincs lehetőség segíteni, kérdezni, megbeszélni, rávezetni, módosítani, kiegészíteni, megerősíteni, bíztatni, kételyeket (vagy éppen fals meggyőződéseket, beidegződéseket) oszlatni, napi hangulatot, formát figyelembe venni, lelki támogatást adni (és kapni) stb.stb.

Ugyanakkor, azt is belátom, hogy nem egyszerű megoldani, hogy minden nap együtt jógázzunk. Márpedig egy laza átmozgatásnak minden nap bele kellene férnie a napirendedbe, ha hosszú távon is jól működő, mozgékony testet akarsz.

Kompromisszumként – veletek, azaz a kedves vendégeimmel egyeztetve – arra jutottam, hogy akkor működhet a videó, ha elsősorban azoknak készítem, akik heti egyszer-kétszer-párszor eljutnak hozzám “élőben” is. Vagy eljutottak egy időben, de valamiért most meg már nem – elutaztak, elköltöztek stb.

Fontos, hogy nyugodtan kérdezz, ha valami nem világos! Nincs ciki kérdés! Ha megsérülsz, na az a kellemetlen, nem a kérdezés.


Külsősként is csatlakozhatsz

Ha jártál hozzám, de elköltöztél (vagy ha pl. Pesten jártál hozzám és én költöztem el 🤓) vagy bármi okból ritkán tudsz csak az óráimra járni, akkor nyilván nem veszel bérletet. Ilyenkor egy jelképes havi díjért juthatsz hozzá ehhez az exkluzív tartalomhoz és a klubtagsággal járó kedvezményekhez.

Az első két hétben ingyenes a klub

• Minden kedves meghívottnak jár 2 hét ingyenes tagság
• Ezalatt ugyanolyan feltételeket élvez, mint a tagok
• A 2 hét alatt eldöntheti, hogy segíti-e a céljait a klub
• Ha bizonytalan vagy a döntésben: kérdezz nyugodtan!
• Ha konkrét esetre keresel videót: írj!
• Ha döntöttél: írj és egyeztetjük a részleteket!

Ha érdekel, ha megnéznéd, mi ez, akkor írj rám Facebook-on és felveszlek a csoportba! Nézelődj, ízlelgesd, aztán még mindig ráérsz dönteni!

Árak

• Az első 2 hét ingyenes!
• Havi díj: 6500 Ft
• Negyedéves díj: 5000 Ft x 3, azaz 15.000 Ft
• Féléves díj: 3500 Ft x 6, azaz 21.000 Ft

Ha szeretnél tag lenni, de a fizetéssel (vagy bármivel) kapcsolatban kérdeznél: írj!

Viszont ami elkerülhetetlen feltétel, hogy fenn legyél Facebook-on… anélkül sajnos nem megy.

Ha bármi kérdésed van, írj: info@jogatorna.hu
…vagy a Facebook-on: https://www.facebook.com/persoczki.gabor


Szervezhetünk a klubtagoknak exkluzív rendezvényeket, eseményeket, illetve kedvezményesen jöhettek a műhelyekre, a táborokba… Szívesen készítek kimondottan titeket érdeklő/érintő speciális gyakorlatsorokat is, már van is pár tervem a beszélgetéseink alapján!

Szóval ötlet van ezer, kezdjük el, jó lesz, gyertek! 😎

Kérdés-óhaj-sóhaj-panasz: írj!

Köszönöm a figyelmet, további jó gyakorlást!