Keresd a jót!

Nem mindegy, hogy hová helyezed a hangsúlyt az életedben. Hogy mire fókuszálsz.

A jóra, vagy a rosszra.

Persze, hogy attól, hogy a jóra koncentrálsz, még nem lesz kevesebb a rossz.
De nem mindegy, melyikkel van tele a fejed!

Ha folyton a rossz dolgokon morfondírozol, előbb-utóbb csak azokat látod. Megkeseredsz, befordulsz, feladod. Ha viszont látod a jót, a szépet, a pozitívat: egyértelmű, hogy van miért küzdened!

Egyáltalán nem mindegy, neked, a lelkednek, a motivációdnak, hogy valami ellen, vagy valamiért cselekszel.

Mifelénk általános “csomag” a kishitűség.

Anélkül, hogy az okokba belemennénk, egy biztos: ez aztán tényleg fejben dől el! Ne csak azt nézd, hogy miben kell még fejlődnöd. Azt is vedd észre, hogy miben vagy jó, sőt: azon legyen a fókusz.

Miközben tovább tanulsz, tapasztalsz, fejlődsz – ami aztán végképp pozitív folyamat!

Szombaton lezajlott az aktuális Légzésműhely.

Jó kis nyitott, érdeklődő csapat gyűlt össze, frappáns kérdésekkel, ami mindig nagy segítség, hiszen egy fontos, de kb. végtelen és sokrétű témát kellett a jelenlévők igényeire szabva összefoglalni.

Köszönöm szépen a meghívást, a figyelmet és az aktív részvételt! Ha bármi kérdésetek maradt, vagy akár azóta jutott eszetekbe valami, írjatok nyugodtan!

Most először, kísérleti alapon online is követhető volt a program. Na látjátok, pont erről írtam az előbb – fókuszálj a jóra! A covid miatt voltunk kénytelenek kitalálni valami megoldást és sikerült előnyére fordítani a szituációt.

Ugyanis jelentem: a kísérlet sikerült! Ezért a következő Légzésműhely már biztos, hogy online is követhető lesz, vagy ha a helyzet úgy hozza, teljesen online fogjuk megtartani.

Ha érdekel, írj, és akkor biztosan értesülsz az időpontjáról!