Légzőgyakorlatok mindenkinek 5.

Vasárnap reggelente kb. 8:45-kor légzőgyakorlatozunk a székesfehérvári Vörösmarty Rádió hullámhosszán, Sasvári Csilla szíves invitálására.

Mivel talán sosem volt még ennyire időszerű, hogy komolyan vegyük és karban tartsuk, kijavítsuk és megerősítsük a légzésünket, ezt az életünk minőségét hatalmas mértékben befolyásoló tényezőt – ráadásul a visszajelzések alapján működik a dolog rádión keresztül is – a sorozat folytatódik!

Hétről hétre készítek egy-egy kapcsolódó videót, mintegy mellékletként, ha esetleg pusztán a szavak erejével döcögősen sikerülne átadnom, hogy mire is gondolt a költő 🙂 Ráadásul nem csak “videósítom” a rádiós bejátszást, hanem igyekszem egy-két bónusz információval is szolgálni a gyakorlatokhoz.

Fogadjátok szeretettel, alkalmazzátok és persze kérdezzetek nyugodtan, ha úgy!

ÖTÖDIK HÉT

A mai légzőgyakorlat mottója:

“Kis Karácsony, nagy Karácsony,
‘ki bezabált, mit csináljon??” (bocs)

Ugye ismerős az érzés, amikor az ünnepek alatt a sok “jaj egyél még egy kicsikét, olyan beesett az arcod” közepette levegőért fohászkodunk. Persze nem mi, mi mindannyian hősiesen ellenállunk a kísértésnek… khm… de láttunk már olyat, aki hallott már olyanról, aki nem 😉

Ha akarsz nyerni egy kis időt és erőt és levegőt, két fogás között, nyugodtan fogd rám és szusszanj egyet – nem csak a légzőrendszered, de az emésztésed is hálás lesz érte!

Itt meghallgathatod a kapcsolódó rádiós bejelentkezést:

A rádióban elhangzó légzőgyakorlatokat és a hozzájuk kapcsolódó videókat megtalálod összegyűjtve, ha ide kattintasz: http://jogatorna.hu/tag/legzesmuhely-melleklet/