Légzőgyakorlatok mindenkinek 7.

Vasárnap reggelente kb. 8:45-kor légzőgyakorlatozunk a székesfehérvári Vörösmarty Rádió hullámhosszán, Sasvári Csilla szíves invitálására.

Mivel talán sosem volt még ennyire időszerű, hogy komolyan vegyük és karban tartsuk, kijavítsuk és megerősítsük a légzésünket, ezt az életünk minőségét hatalmas mértékben befolyásoló tényezőt – ráadásul a visszajelzések alapján működik a dolog rádión keresztül is – a sorozat folytatódik!

Hétről hétre készítek egy-egy kapcsolódó videót, mintegy mellékletként, ha esetleg pusztán a szavak erejével döcögősen sikerülne átadnom, hogy mire is gondolt a költő 🙂 Ráadásul nem csak “videósítom” a rádiós bejátszást, hanem igyekszem egy-két bónusz információval is szolgálni a gyakorlatokhoz.

Fogadjátok szeretettel, alkalmazzátok és persze kérdezzetek nyugodtan, ha úgy!

HETEDIK HÉT

Ez alkalommal egy kérdésre válaszolnék, ami egyszerre világít rá két fontos dologra is a légzőgyakorlatozással kapcsolatban:

✅ A légzésed ritmusa befolyásolja a mozgatott levegő mennyiségére vonatkozó érzetedet

✅ Az alapok rendszeres, következetes gyakorlása – még ha könnyűnek és emiatt unalmasnak is tűnhet – sokat segít a következő lépcsőfokok megértésében (és ez nem csak a légzőgyakorlatokra vonatkozik, hanem minden tanulási folyamatra).

Jó gyakorlást!

Itt meghallgathatod a kapcsolódó rádiós bejelentkezést:

A rádióban elhangzó légzőgyakorlatokat és a hozzájuk kapcsolódó videókat megtalálod összegyűjtve, ha ide kattintasz: http://jogatorna.hu/tag/legzesmuhely-melleklet/