Mozogj változatosan

A képeket rendezgetve meg kellett állapítsam:

Kellemesen aktív nyár volt ez az idei!

Pláne, hogy már áprilisban elkezdődött és nyomokban azért még most is tartalmaz napsütéses órákat a’la indián nyár.

Kipróbáltam egy csomó mindent: Kaczmarski Tamás (Indian Clubs Hungary) és Vadász Ákos Tullió (Funkcionális jóga) barátom sikeresen megfertőzött a buzogányozással. A Dog Garden kutyapanzió és kutyanapközi csapatában a kutyás futás után a kutyás akadályversenyt is megkóstoltuk – finom! Aztán Hofman Viki és a SUPdog hatásra jöttek a variációk SUP deszkára. A kerékpársportban érdekelt vendégeim/haverjaim elérték, hogy leporoltam a bringát és előléptettem közlekedési eszközből sportszerré. No és ugye még idén is újdonságnak számított a Parasztfitness, a kertünk is megmozgatott nem egyszer a szezon alatt…

…sőt, nemrég belevágtam egy új kalandba, amit már bő egy éve tervezek-szervezek, hogy beleférjen a napirendembe és végre sikerült összehozni.

Nem mindig könnyű megoldani.

Nem is kell ennyi félét – jó az is, ha van egy szívügyed és azt végzed rendszeresen és következetesen – csak akkor válaszd meg rendesen, hogy mi az az egy, de ez egy más téma.

Nekem is van, ami hobbi, játék és van, amit komolyan veszek. Van, ami inkább csak egy kis extra szín, szórakozás és van, amit rendszeresen és következetesen végzek.

A lényeg, hogy ne hagyd, hogy az élet bepunnyasszon, besavanyítson!

Tessék kihasználni a lehetőséget, ha mozgásról van szó!

Nem is kell mindig komolyan, játszani is ér, sőt!

Találd meg a módját és mozogj!

Tested-lelked hálás lesz érte!