Online Jóga & Torna: fotók tőletek, rólatok

A koronavírus-járvány miatti karantén kevés pozitív hozadéka közül az egyik az élő online Jóga & Torna elindítása.

Az élet hozta a kihívást, mi meg jól álltunk elébe és most már lassan két hónapja(!) nem hagyjuk magunkat eltántorítani a rendszeres mozgásadagunktól.

Ezt nevezik elszántságnak!

Köszönöm, hogy ebben a szituációban is velem tartotok, hajrá, csak így tovább!

Összeszedtem pár képet, amiket megosztottatok velem az otthoni online Jóga & Torna gyakorlásról. A Facebook-on már láthatóak voltak eddig is, de gondoltam itt is megosztom őket.

CSALÁDI IDILL

Ezt a képet az egyik kedves vendégemtől kaptam: ő tornázik, a kislánya pedig egy távcsövön át figyeli, ahogy magyarázok 😃 (amikor éppen nem a lefelé néző kutyapózt gyakorolja, ami a kedvence, állítólag mondhatok én bármit, ő csak azt tolja ❤️)

JÓGA OTTHON

Aki kutyás, tudja, hogy a jelenlétükben az otthoni jóga automatikusan kutyás jóga is lesz 😉 Mondhatnám, hogy így nehezebb, de szerintem jobb is egyben, szóval 1:1 😁🐾❤️

NYÚJTÁS LÉNÁVAL

“Amint a fejem tacsi magasságba ér jön puszit adni… a másik hölgy csak messziről pásztáz gondolom fél hogy ragályos…”

TACSKÓ RELAX

A tacsik nagyon érzik a relaxációt is…

 

WERKFOTÓ

Az élő online Jóga & Torna előtti pillanatok.

Minden és mindenki készen áll.
Vagy fekszik 😇🐾❤️

Szóval, az élő online adás nem csak az én oldalamon produkál extra kihívásokat (a technikai malőrködéstől a monitornak magyarázáson át a kutyák jelenlétéig), de a tornázóknak sem csak a gyakorlatokkal kell megküzdeniük, a körülmények nem kímélik őket sem 🙂🙃🙂

Azért örülök, hogy az élő online óra, ha nem is pótolhatja a személyes együtt gyakorlást, de szükség esetén azért helyettesítheti:

Hadd köszönjem meg megint, nem először és nem is utoljára, hogy így, ebben a formában is velem tartotok!

Ahogy a normál közös gyakorlásaink előtt mondani szoktam: a legnagyobb hőstett odaérni az órára – a többi már semmiség ahhoz képest, ami szervezést és elszántságot igényel, amíg eljutsz hozzám.

Na ez most talán még hatványozottabban érvényes, mind a helyszín megteremtése, mind a nyugodt, koncentrált gyakorlás, mind a motiváció fenntartásának tekintetében.

Köszönöm szépen, hősök vagytok!! 🙏😘