Online Jóga & Torna: jógázz a neten a kényszerszünet alatt

Ha van valami pozitív ebben a mostani kellemetlen helyzetben, az az összefogás és egymás segítése mellett a kreatív energiák beindulása. Belekényszerültünk egy helyzetbe, muszáj megmozgatni a fantáziánkat és kihozni belőle, amit ki lehet. Most talán van is egy kis időnk leülni, átgondolni, hogy hogyan tovább és utána meglépni olyan dolgokat, amiket eddig valamiért halogattunk, de most igazából az egyetlen logikus lépésként nincs más hátra, mint előre! 😉

Tehát: élő online jóga torna!

Most, hogy egy ideje már benne vagyunk, ki merem jelenteni: működik!

Köszönöm szépen a bizalmat, a részvételt és a visszajelzéseket!

Fontos tisztázni, hogy természetesen ez az online óra csak kényszermegoldás. Már most nagyon várom, hogy újra közösen gyakorolhassunk, nyugodt(abb), erre kitalált körülmények között. Úgy, hogy nem a monitorral beszélgetek, mert ugyan elég kerge vagyok, de ez még nekem is elég furcsa… 🙂 

De örülök, hogy a visszajelzéseitek is megerősítették, hogy ebben az izé helyzetben azért működhet, amíg visszatérhetünk a régi kerékvágásba.


“Nagyon szuper volt. Nehezebb volt a ráhangolódás itthon, de a relaxra már nem is éreztem a különbséget!”

“Tök jól követhető volt az óra végig, szerintem ez így működik, amíg nem tudunk újra Tornáriumozni! Köszi szépen!”

“Nagyon köszi! Igaz hogy az elején akadozott, de hálistennek megoldódott, szuper gyakorlást nyomtunk. A relaxra édesanyám is bekapcsolódott!

“A zavartalan gyakorlás nem volt végig megoldható, de ezt leszámítva jól működött és jólesett! Jövő héten is “jövök”😊 Köszönöm!

“Szuper volt! Köszönöm! Az elején szakadozott 2-3 percet, de aztán végig tökéletes volt. Mintha csak a Tornáriumban lettünk volna. Remélem folyt. köv!

“Köszönöm szépen, jólesett, bár a két vizslának idő kellett hogy rájöjjenek, hogy ez most nem róluk szól 🙂

“Köszi a mai órát. Ha a szerda is ilyen szadi lesz maradok itthon 😂😂😂 Persze, kérem a linket majd…”

“Hallanád ahogy morgok edzés közben… azt mondjuk mindig tudod mikor tartom bent a levegőt és mikor feszítem ezem-azom mert mindig akkor szólsz… pedig nincs kandikamera a házban én gletteltem-festettem… szóval köszi mindent 🙂

“Köszi nagyon jó volt, főleg feszültség levezetés szempontjából. A gyerekek is besegítettek a gyakorlásnál így “könnyebben” ment 😁


Így működik

Minden hétfőn, szerdán és pénteken 18 órától, 60 percben. Bónuszként egy kis relaxációval zárjuk a kis szeánszunkat.

Ha szeretnél csatlakozni

Írj nekem az info@jogatorna.hu e-mail címre.

Kapsz egy jelszóval védett linket, ahol megtalálod a gyakorlás elérhetőségét.

A videót élőben is követheted és utána 24 órán át még megtalálod az eredeti linken, ha ismételnél, vagy valamiért nem sikerült élőben csatlakoznod.

Az online gyakorlás feltételei

Technikailag mindössze egy olyan kütyüre (telefon, laptop, asztali számítógép, tablet, smart tv stb.) van szükséged, amin tudsz YouTube-ozni (az online jógát YouTube-on streameljük).

Ha ezzel kapcsolatban bármi kérdésed lenne, írj nyugodtan!


Íme egy kis ízelítő:


A részvételi díj

Ha van hozzám érvényes jóga bérleted

Nincs semmi teendőd, a bérletedből levonom az alkalmat. A Tornáriumos jógabérlet 1 alkalma ráadásul 2 online gyakorlást ér!

Ha nincs bérleted

Az online gyakorlás ára 1800 Ft, amit átutalással tudsz kifizetni az e-mailben megadott adatok segítségével. Az első jegyed mellé kapsz egy ajándék alkalmat, azaz az első jegyed 2 gyakorlásra érvényes. A további jegyek már egy alkalomra szólnak.

Online Jóga & Torna bérlet

A 10 alkalmas online Jóga & Torna bérlet ára 9000 Ft és egy hónapig érvényes. Akkor válaszd, ha heti két-háromszor velünk tudsz tartani.

Az online Jóga & Torna bérlet mellé bónuszként ugyanúgy jár a zárt Facebook csoport, a Jóga & Torna Klub tagság, mint a normál bérletnél! Átutalással tudsz fizetni az e-mailben megadott adatok segítségével.

Ha bármilyen kérdésed lenne, írj nyugodtan!

Online jógánál is első a biztonság!

Kérlek, az otthoni gyakorláskor még fokozottabban tartsd be, amiket annyiszor hallasz tőlem az órákon:

• Mindenből annyit csinálj, amennyi szépen, biztonságosan megy!
• Ha szükséges, nyugodtan pihenj közben!
• Vedd figyelembe, hogy otthon nincsenek feltétlenül olyan zavartalan körülmények, mint egy stúdióban. Ha egyensúlyozás közben letéped a függönyt, tedd szépen vissza. Ha a macskába kapaszkodsz, utána gondosan lásd el a sebeidet. Legyen a kezed ügyében telefon, hogy ha a szőnyegről lelépve a parkettán spontán spárgáznál egyet, le tudd fényképezni.
• Viccen kívül: óvatosan, okosan, ügyesen!

Biztos, ami biztos, még egyszer: kérdés-óhaj-sóhaj esetén írj nyugodtan!

Jó gyakorlást!