Őszi tervek

Bár az idő még nyárias – és remélem, hogy ebben az enyhébb, kellemesebb formájában az is marad jó sokáig – a héten már belépünk a szeptemberbe.

Sajnos a koronavírus miatti esetleges korlátozások továbbra is itt lebegnek a fejünk felett, de azt mondom, hogy amellett, hogy felelősen viselkedünk, azért próbáljunk meg nem egyfolytában erre koncentrálni, mert abba előbb-utóbb belehülyül az ember.

Amúgy is alap, hogy “ember tervez…” aztán meg általában úgyis lesz ami lesz… de mi rugalmas jógások vagyunk, őrületesen alkalmazkodunk, meglátjuk a pozitívat, kihozzuk a kihoznivalót, meg minden 😉

Akkor lássuk a terveket!

Székesfehérvár

A Tornáriumban a szerdai 18 órai eggyel intenzívebb, 75 perces Jóga & Torna mellett a héten megnézzük a csütörtök reggel 8 órás időpontot is. Ez egy 60 perces, nyújtózkodósabb óra, tökéletes reggeli ébredezős átmozgatás. Ha teheted, gyere és ha úgy látjuk, hogy van rá igény, akkor visszakerül az órarendbe.

A szombat reggeli gyakorlás is hamarosan újraindul, 8 órai kezdettel, 75 percben. Ezt online is követhetitek majd, hogy azok is becsatlakozhassanak, akik óvatosabbak a covid kapcsán (és hogy ne kelljen azért tovább szüneteltetni ezt az órát, mert nem vagyunk elegen a teremben).

A szerda esti 19:30-as kezdetű 75 perces lazább gyakorlás is tervben van, szintén otthoni, netes becsatlakozási lehetőséggel.

Bakonycsernye

Itt már el is kezdődött a gyakorlás a múlt héten, folytatjuk! Gyertek, amíg lehet, mert a Művház függ legjobban a központi utasításoktól. Nagy a terem, van hely bőven, tudunk távolságot tartani, úgyhogy gyertek nyugodtan!

Bodajk

Lassan Bodajkon is véget ér a nyári szünet. Kérlek mindenképpen jelezd, ha jönnél, hogy tudjam, kire számíthatok!

Fehérvárcsurgó

Új és egyben különleges lehetőséget kaptunk azzal, hogy a Károlyi Kastély parkjában (vagy ha az időjárás úgy kívánja, a kastély egyik termében) jógázhatunk. Egyelőre meghirdetéses alapon szerveződnek a gyakorlások, most szombaton is leszünk, 11 órától 60 percben. A belépő 1000 Ft, amit az óra előtt a recepción tudsz befizetni.

Online órák

Az alap online órák rendje egyelőre változatlan, illetve majd a két “közvetített” fehérvári gyakorlással lesz két új lehetőség. A szokásos kedd-csütörtök-pénteki kombó feltételei változatlanok.

Viszont: a szerda esti és a szombat reggeli órákba videó-konferenciás módon kapcsolódhatsz majd be, azaz élőben, abban az időpontban élhetsz a lehetőséggel (ezek az órák nem visszanézhetőek). Cserébe én is látom, hogy mit csinálsz és ami talán még vonzóbb: a sztorizgatásba is bele tudsz folyni 😉 és természetesen úgy fogom beállítani a kamerát, hogy a gyakorlók ne látszódjanak! Emiatt egész nyugodtan eljöhetsz, nyilván senkinek sem kell “szerepelnie” az akarata ellenére. Ezeknek a konferencia-óráknak az ára ugyanannyi lesz, mintha élőben ott lennél velünk.

Ezek a tervek – ha bármi kérdésed lenne, írj nyugodtan!