Real Men Do Yoga

Az “Akikre büszkék vagyunk” rovat felélesztéseként hadd mutassam be nektek Norbit, aki már törzstagnak számít a fehérvári órákon.

Felelős emberként nem csak a többi, a testet jobban igénybe vevő mozgásformája mellé választotta az óráimat – regenerálódás, tartás- és mozgásminőség-javítás céljából, illetve, hogy csökkenjen a sérülés kialakulásának esélye – hanem a munkájából, mit munkájából, hivatásából adódóan is.

A méhészkedés, lássuk be, megköveteli az erős, egészséges fizikumot: emelni, cipekedni kell, nem mindig optimális körülmények között. Muszáj karbantartani magunkat, ha el szeretnénk kerülni a húzódásokat, pláne a porckorongsérvet. A stresszoldás pedig minden embernek hasznára válik, pláne, hogy időközben elnök úr is lett 🙂márpedig a nagyobb felelősséggel jár a nagyobb stressz is.

“Miért járok Gáborhoz funkcionális jógára? Amit most kérdeznék magamtól, miért csak most? 😃 Mindig foglalkoztatott a jóga, de az úgymond hagyományos jóga elriasztott. A pózok nevét megtanulni, vagy inkább emlékezni rájuk, és sose voltam hajlékony hozzá.

Egy ismerősöm megosztott egy gerincsérves eseményt Facebookon, ami pont jókor jött, akkor derült ki a kezdődő sérvem. Elmentem Gáborhoz a Sérvtorna Műhelyre, ennek már lassan 2 éve, azóta heti rendszerességgel járok jógázni, rengeteget javult a tartásom, erősödtem, így javult a sérvem is, de leginkább a közérzetem.

…és már én se hiszem azt, hogy ez valami csajos dolog, hiszen Gábor tesz róla, hogy minden héten erősödjünk, lásd “pihenőtámaszok”, szigorúan mosolyogva 🙂

A vírus miatt kimaradt 3 hónap után alig vártam, hogy ismét legyen személyes óra, hiányzott a gyakorlás!”

Hát igen: ha férfiként úgy gondolod, hogy a jóga az ilyen csajos himi-humi, de most, látva, hogy egy férfias munkát végző férfinek – aki ráadásul rocker 🤘😎 – nem derogál jógázni, végre elhiszed, hogy attól még nem leszel kevésbé férfi, ha teszel az egészségedért, szeretettel várlak az óráimon 😉

Ha pedig finom és garantáltan jó minőségű mézet szeretnél, szívesen ajánlom a Kiss Méhészetet!