Rendkívüli közlemény: online folytatjuk a jóga tornát

Figyelve a fejleményeket, úgy érzem, hogy a jelenlegi helyzetben az a helyes döntés, ha átmenetileg szüneteltetjük a közös gyakorlásainkat.

Minden hiteles szakértői nyilatkozat azt szorgalmazza, hogy aki csak teheti, vonuljon önkéntes karanténba, hogy a járvány elterjedésének lassításával segítsük elkerülni az egészségügy összeomlását.

Ha már egyszer így alakult, kérlek ne stresszelj azon, amire nincsen hatásod. Inkább lassíts egy kicsit. Legyél a gyerekekkel. Segítsd az időseket. Pótold be, amit évek óta halogatsz a sok munka miatt, legyen az barkácsolás, olvasás, zenehallgatás, vagy bármi, ami eddig a háttérbe szorult.

Teremtsd meg a körülményeket és továbbra is mozogj, tornázz rendszeresen! Mozgás hiányában nem csak testileg érzed magad kényelmetlenebbül, de az immunrendszered is sebezhetőbb lesz, ami elég nagy luxus lenne ezekben a bonyolult időkben.
A Jóga & Torna Klub tagjai számára készült videókra bármikor jógatornázhatsz otthon! Ha szeretnél a klub tagja lenni, itt tájékozódhatsz a részletekről!

Dolgozom azon, hogy megteremtsem az élő online gyakorlás feltételeit (lehetőleg azoknak is, akik nem Facebook-oznak). Ha érdekel ez a lehetőség, kérlek jelezd, hogy értesíthesselek, ha sikerült megoldani!

Kitartás és fel a fejjel, bízzunk benne, hogy hamarosan találkozunk! Addig is irány a természet, sétáljatok nagyokat! Lassítsatok egy kicsit az életeteken és főleg ne aggódjátok túl magatokat! Túl leszünk ezen is!

Ha kérdésed van, írj nyugodtan!