Mi az a jóga torna?

A jóga torna jóga alapú
közérzet- és tartásjavító torna

Előzd meg a fájdalom kialakulását, vagy ha már kialakult, szabadulj meg tőle örökre!

Hidd el, nem törvényszerű, hogy idővel egyre rosszabbul légy: jogod van jól érezni magad a bőrödben! Sosem késő elkezdeni, a test idősebb korban is alkalmazkodik. De ezt csak az tapasztalhatja meg, aki mozog, tesz magáért.

A jóga torna minden korosztálynak ajánlott, akkor is, ha már sportolsz valamit és akkor is, ha teljesen kezdő vagy. A gyakorlatok jól adaptálhatók, mindenkinek a saját szintjének megfelelően.

“MIÉRT MOZOGJAK? MOZGOK ÉN ELEGET!”

A mai világban a testünk igényei háttérbe szorultak. Pedig ha nem mozgatod át magad rendszeresen és módszeresen, könnyen berozsdásodhatsz és jönnek a bajok… Ahogy a rendszeres tisztálkodás is az életed része, ahogy a ruháidat, az otthonodat, az autódat stb. rendszeresen karbantartod, úgy a testednek is szüksége van a gondoskodásra, ha nem akarod, hogy idő előtt elhasználódjon.

Szeretjük másra hárítani a felelősséget: oldja meg az orvos, ha valami fáj! Amellett, hogy jobb megelőzni a bajt, az orvosok a tüneteidet fogják enyhíteni, a probléma kialakulásáért felelős okokat nem. Magyarul, ha nem változtatsz az életmódodon, előbb-utóbb ugyanabban a helyzetben találod magad. Hiszen ha mindent ugyanúgy csinálsz, mitől változna az eredmény?


SZABADULJ MEG A HÁTFÁJÁSTÓL!
VAGY AMI MÉG JOBB: ELŐZD MEG!

Szeretnéd visszanyerni mozgékonyságodat, de félsz, hogy mit szólnak a többiek? Hogy ügyetlen leszel, mindenki téged néz, esetleg kinevetnek? Köztünk a helyed!

Hidd el, szinte mindenki ilyen gondolatokkal küzd az első órája előtt! Pontosan tudjuk, milyen érzés… és segíteni fogunk a leküzdésében! Ráadásul bármikor becsatlakozhatsz, biztos lehetsz benne, hogy a felkészültségednek megfelelő gyakorlatokat kapod – akkor is, ha eddig sosem tornáztál.


TEGYÉL TE IS AZ EGÉSZSÉGEDÉRT!
NÉZD MEG A
 JÓGA & TORNA ÓRARENDET
KÉRDÉSED VAN? ÍRJ, HÍVJ NYUGODTAN!


A MOZGÁS A TESTI VÁLTOZÁSOK MELLETT A LELKEDRE, AZ ÖNBIZALMADRA, AZ ÖNBECSÜLÉSEDRE IS JÓ HATÁSSAL LESZ!

Az órák családias, hangulatos légköre remek helyszín a testi-lelki feltöltődéshez. Semmi harsány trendiség, felejtsd el a tökéletesség (eleve kudarcra ítélt) hajszolását, hagyd kinn a könyöklős-taposós versenyszellemet.

 

Üdvözlünk a kis egészség klubunkban, ahol az együtt mozgás közben akár új barátokat is szerezhetsz, akikkel közösen, egymást segítve, motiválva, a tapasztalataitokat megbeszélve haladhatunk egy testtudatosabb, egészségesebb élet felé!


HADD OSSZAK MEG VELED PÁR VÉLEMÉNYT!

„Én elsősorban a hosszú évek alatti ülőmunkától egyre gyakrabban fájó hátam és nyakam átmozgatására járok az órákra. Nagyon jó hatással van rám, azóta elmúlt a fájdalom és a többi testrészem is “profitál” a tornával.”
H. Csaba

„Nagyon hasznosnak és fontosnak tartom az ilyen típusú mozgást, mert tartást ad, erősít, nyújt és ellazít. Kicsit belassulunk és felfrissülünk egyszerre.”
G. Orsolya

„Bárki tudja csinálni, akiben van egy kis elhatározás. Gábor mindent elmagyaráz, megmutat és menet közben kijavít, ha szükséges. Élmény hallgatni is, elhivatott tudással rendelkezik, látszik, hogy imádja és nem csak csinálni, de oktatni is. Mindig elmondja, hogy egy adott gyakorlat mire és hogyan hat. Mindezt a képességeinkhez alakítva: az ember észre sem veszi, hogy olyanokat csinál, amire azt hitte képtelen. És mindezt mosolyogva ☺ Én elsősorban a merev izomzatom végett mentem hozzá és azt kell mondjam, hogy egy percét sem bántam meg a nála töltött időnek! Mindenkinek csak szívből ajánlani tudom!”
S. András

„Éppen a lapockám alatti becsípődéssel szenvedtem. Higgyétek el, én is kétkedve álltam hozzá az elején, de kis idő elteltével teljesen megszűnt a panaszom! A derekammal is voltak problémák, de szépen lassan ott is rendbetettünk mindent.”
V. Szabolcs

„Sosem szerettem tornázni. Hogy nézek ki? Ügyetlen vagyok… De Gábor személyisége pillanatok alatt nyugtatólag hatott rám, kétségeim semmivé váltak. Már hónapok óta járok hozzá: erősödtem, tartásom egyenesebb lett és nem mellesleg még fogytam is. Pozitív megerősítéseket kapok és olyan nyugalom, elfogadás, öröm hatja át az óráinkat, ami még a következő napokban is kihat rám. Ez az a mozgás, ami nekem örömet okoz, feltölt energiával, boldog vagyok, hogy rátaláltam. Köszönöm Gábor az odafigyelést, a sok segítséget, a türelmet, a biztatást, no és a sok nevetést is!”
Cs. Katalin

„Fájt a nyakam, fájt a hátam, nem éreztem jól magam a bőrömben. Mióta Gáborhoz járok, elmúlt minden bajom, újra minden szép, minden jó. Mindenki csak hisztizik, hogy ez fáj, az fáj, de ahhoz már lusták vagyunk, hogy csináljunk is valamit ellene. Nem ciki jógázni, nem ciki sportolni. Aki szeretne változtatni az életén, vagy csak egy kis mozgásra vágyik, annak ajánlom Gábort, mert profi szakember és segít kihozni belőled a legjobb formádat.”
A. Miklós


TEGYÉL TE IS AZ EGÉSZSÉGEDÉRT!
NÉZD MEG A
 JÓGA & TORNA ÓRARENDET
KÉRDÉSED VAN? ÍRJ, HÍVJ NYUGODTAN!

Persoczki Gábor vagyok, jógaoktató, gyerekjóga oktató, funkcionális jóga oktató, fitness sportedző, a Fitness Company jógaoktató képzésének tanára.

Miután a saját bőrömön tapasztaltam meg a jóga, az egészségcentrikus mozgás jótékony hatásait, egyértelművé vált, hogy ezt nem tarthatom meg magamnak, mindenkinek meg kell mutatnom! Azóta folyamatosan képezem magam, hogy minél hatékonyabban segíthessem a hozzám fordulókat.


SOSEM KÉSŐ ELKEZDENI!

Sőt, szükséges is az egészségmegőrző torna. Kialakult problémáidon is sokat segíthetünk céltudatos mozgással, de még jobb megelőzni a bajt.

Minden foglalkozásom (jóga torna és funkcionális jóga) jóga alapú egészségmegőrző torna, a modern nyugati életmód káros hatásainak ellensúlyozására: kimozgatás, nyújtózkodás, erősítés, nyújtás, hogy jól érezd magad a bőrödben. Oktatás, azaz elmondom, mit miért csinálunk, hogy szívesebben gyakorolj.

Ha pedig közben, mintegy bónuszként, sikerül egy kis pozitív gondolkodást, jókedvet is csempésznem az életedbe – amire, úgy gondolom, különösen nagy szükség van manapság – ugyan mi mást is kívánhatnék?


KAPCSOLAT, ELÉRHETŐSÉGEK:

Persoczki Gábor

Telefon: +36 70 270 4033
E-mail: info@jogatorna.hu
Jóga & Torna: http://jogatorna.hu
Facebook: http://www.facebook.com/jogatorna
Instagram: http://www.instagram.com/jogatorna


TEGYÉL TE IS AZ EGÉSZSÉGEDÉRT!
NÉZD MEG A
 JÓGA & TORNA ÓRARENDET
KÉRDÉSED VAN? ÍRJ, HÍVJ NYUGODTAN!