Valami készül

Közkívánatra:
valami készül!

Nem vagyok a jóga videók híve. Jó pozitív kezdés, hm? 😁

De most komolyan 🤨

Hogy miért? Mert nem interaktív. Nem látom, hogy mit csinálsz – lehet, hogy azt hiszed, hogy azt, ami a képen van, de egyáltalán nem biztos… Nincs lehetőség segíteni, kérdezni, megbeszélni, rávezetni, módosítani, kiegészíteni, megerősíteni, bíztatni, kételyeket (vagy éppen fals meggyőződéseket, beidegződéseket) oszlatni, napi hangulatot, formát figyelembe venni, lelki támogatást adni (és kapni) stb.stb.

Ugyanakkor, azt is belátom, hogy

nem egyszerű megoldani, hogy minden nap együtt jógázzunk

Márpedig egy laza átmozgatásnak minden nap bele kellene férnie a napirendedbe, ha hosszú távon is jól működő, mozgékony testet akarsz.

Kompromisszumként – veletek, azaz a kedves vendégeimmel egyeztetve – arra jutottam, hogy akkor működhet a videó, ha elsősorban azoknak készítem, akik heti egyszer-kétszer-párszor eljutnak hozzám “élőben” is. Vagy eljutottak egy időben, de valamiért most meg már nem – elutaztak, elköltöztek stb.

Így, ha időben elcsúsztatva is, de valamelyest interaktív marad a dolog – tudsz és mersz kérdezni. Ráadásul úgy végzed a gyakorlatokat, hogy előtte közösen betanultuk, ismered a lényegét, tudod, hogy mire kell figyelned és remélhetőleg a fejedben visszhangoznak a szavaim, miközben otthon (vagy nyaraláskor, vagy üzleti úton, vagy az erdő közepén stb.) gyakorolsz.

Hogy ez a kitétel megvalósuljon,

egy zárt Facebook csoportban teszem majd elérhetővé ezeket a felvételeket

ahol (legalább nagyjából) követhetem, hogy kihez jutnak el. Ebben a csoportban a különböző tematikájú gyakorlós videók mellett lesznek kapcsolódó leírások (hogy úgy mondjam: használati utasítás), külön oktató videók a gyakorlatokhoz, cikkek és egyéb hasznos tudnivalók. Szervezhetünk a klubtagoknak exkluzív rendezvényeket, eseményeket, illetve kedvezményesen jöhettek a műhelyekre, a táborokba… Szívesen készítek kimondottan titeket érdeklő/érintő speciális gyakorlatsorokat is, már van is pár tervem a beszélgetéseink alapján!

Szóval ötlet van ezer, kezdjük el, jó lesz, gyertek! 😎

A terveim szerint ez a csoport a bérleteseimnek ingyenes lesz, hiszen elsősorban nekik szánom – ha van hozzám érvényes jóga bérleted, automatikusan felveszlek a csoportba.

Külsősként is csatlakozhatsz – hiszen ha jártál hozzám, de elköltöztél (vagy ha pl. Pesten jártál hozzám és én költöztem el 🤓) vagy bármi okból ritkán tudsz csak az óráimra járni, akkor nyilván nem veszel bérletet. Ilyenkor egy jelképes havi díjért juthatsz hozzá ehhez az exkluzív tartalomhoz és a klubtagsággal járó kedvezményekhez.

Ha érdekel a dolog, írj és értesítelek, amint beindult a csoport: info@jogatorna.hu